Do novih poslovnih priložnosti na tujih trgih

Datum objave: 3. 5. 2022
Novice

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja k udeležbi na izobraževanjih za izvozna poslovanja in sejmih v tujini. Kot so poudarili, sejemski nastopi podjetjem omogočajo predstavitev izdelkov ni storitev, hkrati pa pridobivanje novih strank in so odlična priložnost za preverjanje konkurence in pregled trendov v panogi.

Na sejmih v tujini, z namenom spodbujanja uspešnega mednarodnega poslovanja, se podjetja lahko predstavijo individualno ali skupinsko. SPIRIT Slovenija v okviru skupinski predstavitev na mednarodnih sejmih v tujini organizira celotno predstavitev in krije stroške najema, tehničnih priključkov in vpisa v katalog razstavljalcev. Vse interesirane za udeležbo na skupinskih sejemskih predstavitvah vabijo, da jim do 30.6.2022 posredujejo svoj interes.

Če pa se odločite za individualni nastop na mednarodnih sejmih, pa se lahko do 16.5.2022 prijavite na Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019 – 2022. S pomočjo razpisa, lahko pridobite do 13.136,75€ za kritje sejemskih stroškov.

Poudarjajo še, da je pravočasna in premišljena organizacija sejemskega nastopa zelo pomembna. Zato vabijo vse zainteresirane k udeležbi na izobraževanjih, na katerih se boste naučili, kako:

  • organizirati sejemsko predstavitev podjetja,
  • oblikovati ponudbo za uspeh na tujih trgih,
  • pripraviti učinkovit prodajni nagovor in
  • predstaviti svoje podjetje na spletu.

Več o prijavah, izobraževanjih in razpisih na spletnem mestu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem