Dogodek IT-tour: na poti k digitalni preobrazbi turizma

Datum objave: 28. 10. 2022
Novice

V sklopu Dnevov slovenskega turizma se bo 16. novembra v Laškem odvijal dogodek IT-tour. S svojimi izkušnjami na področju digitalizacije se bo predstavil tudi Regionalni promocijski center Expano z načrtovalcem potovanja Panotriper Simpl, ki je nastal v okviru projekta Digikul.

Slovenija ima sprejeto novo Strategijo digitalne preobrazbe slovenskega turizma 2022–2026, ki jo je Slovenska turistična organizacija pripravila letos marca in eden od načrtovanih ukrepov je tudi dogodek IT-tour. Ta je priložnost za pridobitev novih znanj, izmenjavo izkušenj in spoznavanje uspešnih rešitev in predstavitev posameznih uspešnih digitalnih zgodb. 

V duhu spodbujanja trajnostne mobilnosti je organziran brezplačen prevoz z vlakom iz različnih destinacij po Sloveniji. Pohitite s prijavo in se udeležite dogodka tudi vi.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem