Dogodki v letu 2021 in njihova promocija

Datum objave: 2. 3. 2021
Novice

Zavedamo se, da je sodelovanje pomembno, zato si na Razvojnem centru Murska Sobota ob skrbi za turistično promocijo prizadevamo tudi za medsebojno povezovanje in usklajevanje. V ta namen smo pripravili tabelo dogodkov v Pomurju za leto 2021. Vabljeni, da jo izpolnite in tako seznanite ostale o dogodkih, ki jih boste organizirali.

V okviru promocijskih aktivnosti regije, na spletnih straneh expano.si in visitpomurje.eu, skrbimo tudi za objavo dogodkov. V kolikor želite, da objavimo tudi vašega, nas kontaktirajte na elektronski  naslov expano at-no-spam rcms dot-no-spam si in posredovali vam bomo obrazec za objavo. Po prejetem izpolnjenem obrazcu in fotografiji bomo vaš dogodek objavili v roku 1 tedna.

V naših komunikacijah bomo letos posebej izpostavljali kulinariko, saj je Slovenija evropska gastronomska regija 2021, zato bomo še posebej veseli vaših najav kulinaričnih dogodkov.

Bodimo pripravljeni na novo turistično sezono!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem