Domači in nostalgično obarvani interierji, umeščeni v sodoben čas, za sodobne ljudi

Datum objave: 17. 5. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Čeprav vsi sanjamo o novi opremi in najnovejših trendih, je tudi v starejšem pohištvu in dekorju mogoče najti veliko lepote. Ročno izdelan tekstil, ki se prenaša iz generacije v generacijo, edinstvena umetnost in družinska dediščina daje domovom določeno toplino, globino in zgodovino, četudi je ostalo pohištvo povsem novo.

V teh čudnih časih, polnih izgub in stisk za toliko ljudi, imamo lahko vsi koristi od osvežitve svojih bivalnih prostorov, saj smo v zadnjem letu največ časa prebili prav v zavetju svojih domov. Zato sem se odločila, da se vključim v drugo skupino programa PONI in po študiju notranjega oblikovanja uresničim svoje sanje o interiernem studiu ter na tak način prispevam k dobremu počutju drugih, ker želim pokazati, da lahko tudi z vintage, retro ali podedovanimi kosi ustvarite »moderno«, sproščeno in brezčasno zavetje pred zunanjim svetom. 

Program PONI mi daje zagon, znanje in pogum za uresničitev svoje poslovne poti, hkrati pa sem tekom programa spoznala čudovite mentorje ter 12 novih prijateljev, ki verjamejo vame in mojo poslovno idejo, prav tako kot jaz verjamem v njihovo idejo, še bolj pa v njih same.

Hvaležna sem za vsa nova znanja ter poznanstva zato PONI priporočam vsem, ki sanjate o svoji poslovni ideji, a si je ne upate samostojno uresničiti.

Če ste iskali znak za začetek, vam povem, da je to ta znak!

Meni pa lahko sledite na  Instagramu ali preko Facebooka

Viktorija Lešnik, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem