Doživi novozelandski stil sladoleda iz pravega sadja

Datum objave: 23. 2. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Sem Edina Makovec in v sklopu projekta PONI Pomurje razvijam poslovno idejo KORU sladoleda.

S partnerjem sva leto in pol preživela na Novi Zelandiji, kjer sva delala in potovala. Med potovanjem sva prvič poskusila novozelandski sladoled iz sadja in se v to svežo sladico hitro zaljubila.

KORU sladoled je nekoliko drugačen od sladoleda na kepice. Izdelamo ga iz kakovostnega vanilijevega sladoleda, ki mu pred vašimi očmi dodamo pravo sadje. Izgled točenega sladoleda, tekstura in okus  so tako zaradi sestavin in edinstvenega načina priprave res nekaj posebnega.

Življenje na Novi Zelandiji nama je precej spremenilo pogled na svet. Začela sva se zavedati, da si želiva ustvariti svojo pot. Vse to odraža tudi ime najinega novozelandskega stila sladoleda – KORU. Koru je maorski simbol novega življenja, rasti in miru, hkrati pa simbolizira večno učenje.
In ravno to je namen, ki ga želiva doseči z najino poslovno idejo – trajnostno učenje in trud za razvoj kakovostne ponudbe v Pomurju in v Sloveniji.

KORU sladoled lahko najdete na Facebooku  ali Instagramu

Edina Makovec, udeleženka programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem