Komuniciranje podjetij po epidemiji: Družbena odgovornost in ostale nujne prilagoditve za poslovni uspeh

Datum objave: 9. 6. 2020
Delavnica

V okviru projekta SPOT svetovanje POMURJE vas vabimo na BREZPLAČNO E-DELAVNICO

Komuniciranje podjetij po epidemiji: Družbena odgovornost in ostale nujne prilagoditve za poslovni uspeh, ki bo v četrtek, 18. junija 2020, s pričetkom ob 11.00 uri preko programa ZOOM

Pridružite se nam na delavnici, kjer boste izvedeli:

  • Marketinške komunikacije – pred, med in po epidemiji.
  • Družbena odgovornost v komuniciranju.
  • Primeri dobrih praks in kaj se iz njih lahko naučimo.
  • Oglaševanje, sponzorstva, donacije, uporaba posebnih znakov.
  • Načrtovanje družbeno odgovornih komunikacijskih aktivnosti.
  • V&O (vprašanja in odgovori).

Delavnica bo trajala 4 šolske ure.

Delavnico bo izvedla Darja Počič, Strategija+, Marketing & Odnosi z javnostmi.  Predavateljica ima več kot petnajst let izkušenj v svetu marketinških komunikacij in produktnem vodenju tako na strani naročnika kot v marketinški agenciji. Snovala in izvedla je več mnogo integriranih komunikacijskih kampanj, mnoge tudi iz področja družbene odgovornosti. V zadnjih letih svetuje na področju marketinških komunikacij in odnosov z javnostmi. Kot ekspertna svetovalka svetuje mladim podjetnikom, največ s področja komunikacije, produktnega vodenja in vsebinskega marketinga.

Vabljeni vsi, ki želite svojo podobo družbeno odgovornega podjetja ustrezno predstaviti ciljnim skupinam in na ta način dobiti zveste kupce.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Ker bo delavnico potekala preko programa ZOOM vas prosimo, da nam svojo prijavo pošljete na izpolnjeni prijavnici z navedbo e-pošte, na katero vam bomo dan pred izvedbo poslali povezavo za dostop.

Pridružite se nam!

Več o sami delavnici, prijavnico pa najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem