E-mobilnost prihaja v Pomurje

Datum objave: 29. 3. 2019
13. 4. 2019
Dogodek

S promocijo e-mobilnosti in zagotavljanjem primerne infrastrukture zanjo si na RCMS prizadevamo omogočati enostavnejše korake na poti do zelene mobilnosti v zeleni regiji. Prihodnji teden se bo tako prav na pobudo RCMS odvijal največji dogodek s področja e-mobilnosti v Pomurju doslej.

Gre za Mednarodno srečanje Društva za e-mobilnost Slovenije, dvodnevni dogodek, ki se bo 13. 4. 2019 začel s krožno vožnjo po Pomurju. Prvi postanek bo pred regijskim promocijskim centrom EXPANO, ki prav na ta dan prvič odpira svoja vrata za obiskovalce. Ob tej priložnosti bo potekala tudi uradna otvoritev polnilnic, postavljenih pred paviljon. Po vožnji po Pomurju, med katero bomo med drugim obiskali Panonsko vas ter Stolp Vinarium v Lendavi, sledi večerni program v Termah 3000. Gostje večera bodo sekretarka dr. Darja Piciga (Ministrstvo za okolje in prostor), mag. Mojca Vendramin (Eko sklad), Matej Čer (Avant Car) in Andrej Pečjak (Metron Inštitut), ki bodo predstavili trende na področju e-mobilnosti.

Če vas zanima udeležba na vožnji po Pomurju in na večernem pogovoru o e-mobilnosti, nam lahko za več informacij pišete na elektronski naslov simon dot-no-spam sukic at-no-spam rcms dot-no-spam si. Prijave na dogodek že zbiramo, odprte so za vse zainteresirane.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem