Evropsko spremljanje trajnosti 2030 - ETSM2030

Datum objave: 29. 5. 2023
Novice

Projekt ETSM2030, ki ga financira Evropska unija, si prizadeva spodbujati certificiranje trajnosti in izboljšati znanje o trajnosti med malimi in srednjimi podjetji (MSP) znotraj turističnega sektorja, hkrati pa vzpostaviti mrežo trajnostno usmerjenih MSP-jev, ki spodbuja izmenjavo znanja. Slovenski partner projekta je CPOEF, ki se je odločil za sodelovanje v projektu predvsem zato, ker so videli odlično priložnost za člane SRIPT, da se jim omogoči sodelovanje pri projektu, ki ima poleg izobraževanja tudi finančne ugodnosti – sodelujoča podjetja dobijo pri projektu do 7.840€ finančne spodbude za vpeljavo oz. implementacijo neke trajnostne rešitve pri svojem poslovanju, lahko se pokrijejo tudi stroški financiranja okolju prijaznega certificiranja. 

Informacije o projektu najdete na spletnem mestu ETSM2030. Prijava za sodelovanje poteka preko spletne strani projekta in so možne do julija – število mest oz. podjetij, je omejeno.

Prijavite se čim prej in izkoristite priložnost za financiranje vaših trajnostnih rešitev!

Vir: CPOEF

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem