EXPANO - dialogi s turističnim gospodarstvom Pomurja

Datum objave: 7. 10. 2018
Novice

Dela na paviljonu Expano in okolici Soboškega jezera se približujejo zaključku. Zato v Razvojnem centru Murska Sobota nadaljujemo s pripravami na začetek delovanja.  Paviljon Expano je zastavljen kot vstopna točka in Pomurje v malem, ter tako omogoča vrsto priložnosti za turizem v regiji. O teh priložnostih smo se pogovarjali na delavnicah 2. in 3. oktobra 2018 v stolpu soboškega gradu.

Z udeleženci smo zastavili tvorno sodelovanje in se pogovorili o priložnostih, ki jih smo jih skupaj identificirali kot dobro izhodišče za izgradnjo skupnostnega turizma v regiji.

Vse, ki se tokratnih dogodkov niste mogli udeležiti, vabimo, da nas kontaktirate in se pozanimate o podrobnostih. V načrtu so še naslednja srečanja, ko se bomo dobili na Expanu in si konkretno ogledali obstoječe produkte. Zato spremljajte objavo dogodkov in se nam pridružite ob naslednjem dogodku.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem