Expano - vrata v Pomurje

Datum objave: 26. 3. 2019
Novice

Pomurje je bogato z naravo, kulturo in ponudbo, ki je zanimiva tako za obiskovalce kot nas domačine. S postavitvijo paviljona, ki je Slovenijo predstavljal na svetovni razstavi Expo v Milanu, smo si zadali ob Soboškem jezeru potencial pomurskega turizma in priložnosti izkoristiti v njegovi polnosti. Expano predstavlja vrata v Pomurje.

Expano je točka, na kateri se zbirajo okusi tradicije, potencialov, možnosti in priložnosti Pomurja ter vabi k nadaljnjemu, samostojnemu odkrivanju regije. Skozi razstavo, kulinariko, aktivnosti na prostem in ponudbo lokalnih izdelkov Expano obiskovalcem približuje izvirnost Pomurja in edinstvenost doživetij, ki jih to ponuja. Kot regijski promocijski center soustvarja, povezuje in promovira ne le vrhunsko turistično ponudbo, ki jo obiskovalci lahko doživijo s pomočjo sodobnih tehnologij, ampak tudi vzpodbuja in krepi podjetniško prihodnost Pomurja z aktivnostmi v poslovnem središču Expana.

Vrata v Expano se bodo odprla 13. aprila, ko si boste lahko prvič v celoti ogledali pestrost ponudbe in se predali utripu otvoritvenega vikenda ob Soboškem jezeru. Vabljeni!

Več na www.expano.si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem