Festival Vinarium letos z dodatnimi vsebinami

Datum objave: 4. 9. 2019
Novice

Festivalsko dogajanje v poletni mesecih je v naši regiji iz leta v leto bolj pestro. Mesta se trudijo, da bi pritegnila čim več obiskovalcev ter hkrati ponudila čim bolj atraktivne vsebine svojim prebivalcem. V iniciativi 24 mest »City Cooperation« iz treh različnih držav (Slovenija-Avstrija-Madžarska) so določena mesta ravno tovrstne aktivnosti identificirale kot svojo prednost.

Lendava je že vrsto let aktivna na področju kulturnega in festivalskega dogajanja in vsekakor izstopa v regiji. Je tudi kandidatka za evropsko prestolnico kulture v letu 2025, pri čemer jo podpirajo tudi naša partnerska mesta. V teh dneh se v mestu odvija Festival Vinarium, ki je v letošnjem letu bil tudi nadgrajen z vsebinami za najmlajše obiskovalce in z dodatnimi prizorišči, kar je bil eden izmed ukrepov na področju city brandinga, ki se izvaja v sklopu projekta City Cooperation.

S tovrstnimi ukrepi želimo krepiti pozicijo manjših mest v regiji in izpostaviti njihovo vlogo kot nosilce policentričnega razvoja čezmejne regije Slovenija – Avstrija - Madžarska. Če imate tudi vi kakšne ideje na področju razvoja mest v naši regiji nam lahko pišete na simon dot-no-spam sukic at-no-spam rcms dot-no-spam si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem