Foto natečaj aktivni oddih

Datum objave: 17. 9. 2021
Novice

V okviru kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija. Slovenska turistična organizacija (STO) napoveduje fotografski natečaj z namenom promocije Slovenije kot dežele raznolikega aktivnega in zdravega oddiha v naravi.

S tem natečajem želi STO uporabnike družbenih omrežij spodbuditi k objavam, ki so povezane s turističnim produktom aktivnega oddiha »outdoor« in tako Slovenijo izpostaviti kot varno in trajnostno destinacijo. Hkrati je cilj natečaja navdušiti prebivalce Slovenije k odkrivanju novih atraktivnih doživetij in preživljanje aktivnih počitnic doma.

Produkt »outdoor« drugače zajema vse možnosti celoletnega aktivnega oddiha v naravi kot so pohodništvo, kolesarjenje, vodne aktivnosti, jahanje, adrenalinska doživetja in mnoge druge.

Slovenska turistična organizacija od začetka izvajanja kampanje beleži že preko milijon sto tisoč objav s ključnikom #ifeelsLOVEnia in #mojaslovenija. Vabljeni, da sodelujete v tej kampanji s svojimi fotografijami. Podrobne informacije o natečaju najdete na slovenia.info.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem