Gostinci in vinarji: kako preživeti v času zaprtja?

Datum objave: 10. 4. 2020
10. 4. 2020
Novice

Ukrep omejitve gibanja in prepoved delovanja vseh gostinskih obratov, da se prepreči širjenje virusa COVID-19, pomeni za podjetnike izpad prihodkov in stroške za ohranitev delovnih mest ter vzdrževanje lokalov. Vlada je za namen ublažitev posledic sprejetih ukrepov pripravila interventne zakone, s katerimi pomaga prebroditi krizo.

Kako lahko gostinci, vinarji in ponudniki turističnih storitev izkoristite ukrepe vlade, je predstavljeno na brezplačnih webinarjih, ki jih pripravlja The Slovenia Webinar. O izzivih in priložnostih je spregovorila odvetnica Nina Globočnik, kjer boste med drugim  izvedeli kakšne so priložnosti financiranja, možnosti nadomestil in njihova upravičenost, koriščenje likvidnostnih kreditov, zaposlitve ter alternativni načini poslovanja v času zaprtja.

O alternativnih rešitvah za zaprte gostilne in vinske kleti je tekla beseda na webinarju,  kjer se je Niko Slavnič pogovarjal s Kajo Koblar iz mednarodnega podjetja dostave WOLT in Dmitrijem Segedijem iz podjetja WeVino.

Vabljeni k ogledu obeh brezplačnih webinarjev, da boste lažje prišli do odgovorov in rešitev pri svojem poslovanju.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem