Gourmet over Mura v Expanu predstavil nove partnerje

Datum objave: 20. 6. 2020
Novice

V Expanu je v četrtek, 18. junija, potekala novinarska konferenca na kateri so predstavili razširitev projekta Gourmet over Mura z vključitvijo ponudnikov butičnih nastanitev.

Gourmet over Mura je do zdaj bil projekt 7 partnerjev (Firbas, Marof, Kodila, Bevog, Rajh, Steyer, Kocbek) z vrhunsko regionalno ponudbo kulinaričnih in vinskih zgodb Pomurja, ki je svojo blagovno znamko dobro utrdil tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Uspešna zgodba je sedaj nadgrajena in dopolnjena z novimi partnerji, ki ponujajo butične nastanitve. S to novo razširitvijo mreže in partnerstva se oblikujejo pet zvezdična doživetja v regiji in postavljajo se novi standardi kakovosti, s katerimi lahko zadovoljimo najzahtevnejše obiskovalce.

Naj bodo take prepoznavne in uspešne zgodbe izziv vsem za nadgradnjo in dopolnitev svojih produktov, s katerimi bodo dosegali visoko zastavljene standarde in cilje ter se tako imeli priložnost pridružili partnerstvu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem