Grow Slovenia with Google delavnice v decembru

Datum objave: 29. 11. 2022
Novice

Grow Slovenia with Google, je globalna pobuda, ki tudi v Sloveniji nudi širok nabor brezplačnih delavnic, dogodkov in osebnih svetovanj. Namen pobude je predstaviti podjetniške priložnosti za posameznike, uporabo digitalne tehnologije in ustvariti nove možnosti za napredovanje in rast.

Tudi v mesecu decembru so tako pripravili zanimiv spekter delavnic in dogodkov. Potekale bodo tri nadaljevalne delavnice:

  • Optimizacija spletnih strani (7. december 2022),
  • Oglaševanje na družbenih omrežjih (12. december 2022),
  • Uporaba Google Analytics (22. december 2022).

Bosta pa potekali še dve delavnici namenjeni turistični panogo:

  • 15. decembra 2022 bo potekala online delavnica z naslovom Uvod v spletno prodajo in širitev v tujino v turizmu, na kateri bo predstavljeno kaj mora vsebovati spletna stran ponudnika ter kakšen pomen ima vzpostavitev rezervacijskega sistema na lastni spletni strani.
  • 20. decembra 2022 pa bo potekala še delavnica Uvod v spletno oglaševanje v turizmu. Predstavljene bodo spletne oglaševalske platforme ter kako s pomočjo oglasov priti do večjega števila rezervacij.

Na vse zgoraj omenjene delavnice se je potrebno predhodno prijaviti. Več informacij in prijavnico pa najdete TUKAJ

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem