Imate vprašanje glede sprejetega Odloka o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev? Tukaj so ODGOVORI.

Datum objave: 19. 3. 2020
Novice

Vlada RS je 17. marca 2020 v Uradnem listu št. 27/2020 s spremembami objavila Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov in vozil v Republiki Sloveniji z namenom zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 in kateri bo veljal do preklica.

V povezavi s sprejetim odlokom se porajajo veliko vprašanj in za njegovo lažje razumevanje so na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravili nabor najpogostejših vprašanj in odgovorov, katere tudi sproti dopolnjujejo.

Najpogostejša vprašanja glede sprejetega Odloka o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev najdete TUKAJ (zadnja posodobitev z dne 19.3.2020).  Spremljajte spletno stran.

V kolikor imate tudi sami vprašanje so na MGRT so vzpostavili  e-mail naslov: korona dot-no-spam mgrt at-no-spam gov dot-no-spam si za vprašanja, ki jih imajo podjetja glede pripravljenih ukrepov s strani države - namen je zbiranje vprašanj na enem mestu. PIŠITE JIM!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem