Izbor NVO predstavnikov v Razvojni svet pomurske regije

Datum objave: 8. 12. 2020
Novice

Na prošnjo Ustanove lokalna razvojna fundacija za Pomurje objavljamo na naši spletni strani »Poziv za izbor predstavnikov NVO v Razvojnem svetu pomurske regije«. Njihovo besedilo objavljamo v nadaljevanju.

Ustanova lokalna razvojna fundacija (LRF) za Pomurje kot regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja razpisuje postopek izbora štirih predstavnic oziroma predstavnikov nevladnih organizacij in ene predstavnice oziroma predstavnika nevladne organizacije s področja romske skupnosti v Razvojni svet pomurske regije za obdobje 2021–2027.

V prvi fazi zbirajo predloge za kandidat(k)e. Svoje kandidate lahko predlaga vsaka nevladna organizacija, ki ima sedež, registrirano podružnico ali poslovno enoto v pomurski statistični regiji oz. na območju upravnih enot Murska Sobota, Lendava, Ljutomer in Gornja Radgona.

Nevladne organizacije s področja romske skupnosti lahko predlagajo kandidata/tko za predstavnika nevladne organizacije s področja romske skupnosti in morajo v izjavi izkazati, da izvajajo dejavnosti za pripadnike romske skupnosti, skrbijo za njihove interese ali izvajajo druge dejavnosti s področja romske skupnosti.

Pomembno: predloge za kandidat(k)e zbiramo do petka, 11. decembra 2020 do 11.ure!

Vsaka nevladna organizacija, ki izpolnjuje pogoje, lahko predlaga samo enega kandidata.

Vse dodatne informacije, poslovnik izbora ter obrazce za predlaganje kandidatov najdete na spletni strani.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem