Izdana nova Odločitev o podpori za projekt poslovnih con v okviru Dogovora za razvoj regije

Datum objave: 30. 3. 2021
Novice

Tokrat bo z evropskimi sredstvi finančno podprt naslednji regijski projekt poslovnih con, vključen v Dogovor za razvoj Pomurske razvojne regije.

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala Odločitev o podpori za projekt »Spodbujanje podjetništva v Naturi 2000 – Poslovna cona Vudina«, ki ga bo izvajala nosilka projekta Občina Velika Polana.

Naložba v projekt »»Spodbujanje podjetništva v Naturi 2000 – Poslovna cona Vudina«, predvideva komunalno ureditev zemljišč s pripadajočo cestno, energetsko in telekomunikacijsko infrastrukturo. Vrednost projekta znaša 1,152 mio EUR, od tega je prispevek EU sredstev 697 tisoč EUR.

Do sedaj je bilo v Pomurju skupaj izdanih šest Odločitev o podpori projektu:

  • štiri (4) odločitve za projekte poslovnih con,
  • ena (1) odločitev za projekt podpornega okolja ter
  • ena (1) odločitev za projekt kolesarske povezave.

V pregledu oz. usklajevanju na resornem ministrstvu oz. SVRK sta še dva regijska projekta poslovnih con, pet regijskih projektov kolesarskih povezav ter dva regijska projekta nadgradnje vodovoda.

Spremljajte nas in izvedeli boste, katera odločitev o podpori projektu bo sledila.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem