Izdana še ena Odločitev o podpori za projekt poslovnih con v okviru Dogovora za razvoj regije

Datum objave: 10. 3. 2021
10. 3. 2021
Novice

Tokrat bo z evropskimi sredstvi finančno podprt še eden regijski projekt poslovnih con vključen v Dogovor za razvoj Pomurske razvojne regije.

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je izdala Odločitev o podpori za projekt »Razširitev industrijsko poslovne cone Lendava«, ki ga bo izvajala nosilka projekta Občina Lendava.

Naložba v projekt »Razširitev industrijsko poslovne cone Lendava«, predvideva razširitev in posodobitev cone z izgradnjo ceste s pripadajočo komunalno in prometno infrastrukturo. Vrednost projekta znaša 318 tisoč evrov, od tega je prispevek EU sredstev 193 tisoč EUR.

Do sedaj je bilo v Pomurju skupaj izdanih pet Odločitev o podpori projektu:

  • štiri (4) odločitve za projekte poslovnih con,
  • ena (1) odločitev za projekt podpornega okolja.

V pregledu oz. usklajevanju na resornem ministrstvu oz. SVRK so še trije regijski projekti poslovnih con, šest regijskih projektov kolesarskih povezav ter dva regijska projekta nadgradnje vodovoda.

Spremljajte nas in izvedeli boste, katera odločitev o podpori projektu bo naslednja.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem