Izobraževanja v okviru projekta SPOT

Datum objave: 23. 1. 2024
Novice

V okviru projekta SPOT Svetovanje (JR podporno okolje 2023 - 2025) smo na Razvojnem centru Murska Sobota izvedli usposabljanje Obračun DDPO za leto 2023 in predvidene spremembe za 2024. Potekalo je 22.1.2024 v Gornji Radgoni. Izvedeno je bilo v sodelovanju z ga. Petro Mlakar, priznano davčno svetovalko.

Usposabljanje je bilo namenjeno podjetnikom, direktorjem, računovodjem v podjetjih, računovodskim servisom, predstavnikom finančnih služb ter vsem ostalim, ki skrbijo za davčno-finančno optimizacijo poslovanja podjetij, kakor tudi za tiste, ki zastopajo davčne zavezance v različnih postopkih (odvetniki, davčni svetovalci, poslovni svetovalci).

Udeleženci so se seznanili z vsemi pravili pri pripravi davčnega obračuna na podlagi Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb, kar je bilo predstavljeno kot teoretični del, kot tudi na praktičnih primerih postopkov davčnih zavezancev. Hkrati so bile podane informacije glede novosti v ZDDPO-2 za leto 2024.

Spremljajte nas še naprej in si pridobite informacije za še več brezplačnih usposabljanj in dogodkov v okviru projekta Spot svetovanje Pomurje in podjetniško mentoriranje.

Na RCMS skrbimo za obogatitev znanja, da bi potem reševanje izzivov v vseh fazah podjetniške poti bilo lažje.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem