Izobraževanje v turizmu: Managment akademija 2020

Datum objave: 7. 11. 2020
Novice

V okviru programa izobraževanja Akademije za trženje v turizmu, bo v jesensko-zimskem času potekal drugi modul predavanj programa »Management akademija«, ki je namenjena predvsem vodstvenemu kadru v turizmu.

Gre za sklop izobraževanj, ki ga organizira in izvaja Slovenska turistična organizacija. Na izobraževanjih bodo predstavniki vodilnih turističnih destinacij in predstavniki turističnih podjetij pridobivali kompetence ter jih nadgrajevali z novimi in uporabnimi znanji iz področja upravljanja, trženja in trajnosti v turizmu.

Prijave so odprte do 10. novembra 2020 in namenjene tistim, ki imajo interes za intenzivno in sistematično delo. Zaradi velike zanimanja bodo na voljo tudi brezplačni video posnetki, dan po zaključku posameznega seminarja.

Management akademija bo potekala od 17. novembra 2020 do 12. januarja 2021, enkrat tedensko, v okviru šestih spletnih predavanj, v njih pa boste lahko prisluhnili znanju in izkušnjam domačih in tujih strokovnjakov ter tako dobili širši vpogled v turistične trende po svetu.

Več o programu in spletni prijavi na povezavi tukaj.

Izkoristite priložnosti za pridobivanje novega znanja!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem