*Izpolnite anketo* in nam pomagajte bolje razumeti želje, pričakovanja in izkušnje z območjem ob reki Muri v Sloveniji

Datum objave: 20. 9. 2021
Novice

Območje reke Mure v Sloveniji predstavlja izjemno naravno bogastvo v slovenskem in širšem evropskem merilu. Poplavna območja ob reki so še edina ohranjena poplavna območja v tako velikem obsegu.

Tudi zaradi tega je UNESCO leta 2018 razglasil biosferno območje reke Mure kot območje izjemne biodiverzitete, ki ponuja možnosti za uspešno sobivanje s človekom. 15. septembra letošnjega leta pa je bilo to območje vključeno v prvo čezmejno petdržavno biosferno območje Mure, Drave in Donave na svetu.

Prosimo, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo ter nam pomagate bolje razumeti želje, pričakovanja in izkušnje z območjem ob reki Muri v Sloveniji, s posebnim poudarkom na upravljanju s tem območjem ter sodelovanjem prebivalcev ob reki pri tem. Anketa je anonimna. ;)
Zelo vam bomo hvaležni!  --> Povezava do ankete
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem