Izvajanje dogovora za razvoj Pomurske regije se intenzivira

Datum objave: 13. 5. 2020
12. 5. 2020
Novice

Spomnimo.

Dogovor za razvoj Pomurske regije je izvedbeni akt, s katerim se uresničuje Regionalni razvojni program Pomurske regije.

Je akt zaveze, podpisan s strani predsednika Razvojnega sveta Pomurske regije in ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo in vključuje najpomembnejše regijske projekte poslovnih con in podpornega okolja, kolesarskih povezav ter projekta nadgradnje vodovodnega sistema oskrbe s pitno vodo – B in C.

Obenem je Dogovor »živ dokument«, ki se prilagaja potrebam in spremembam na posameznih regijskih projektih, ki so odziv realnega stanja in sprejetih odločitev občin, nosilk projektov. O dogovoru in njegovih spremembah soglašata razvojni svet regije in svet regije.

Tako sta razvojni svet regije in svet regije v mesecu aprilu 2020 potrdila aktualne spremembe na regijskih projektih, ki bodo podlaga za podpis Dodatka št. 1 k Dogovoru za razvoj Pomurske regije z dne 4.7.2018, ki ga pričakujemo v kratkem.

S podpisom Dodatka št. 1 k obstoječem dogovoru bo omogočena izvedba regijskih projektov in zastavljeni cilji lažje doseženi.

Vas zanima več, vstopite v stik z nami.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem