Javna razprava Izhodišč v okviru Strateškega načrta Skupne kmetijske politike, podaljšan rok do 2.12.2020

Datum objave: 26. 11. 2020
Novice

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je pripravilo uvodna gradiva in anketo o izhodiščih v okviru Strateškega načrta Skupne kmetijske politike (SKP), s čimer začenja široko javno razpravo, katere namen je skupaj s širšo zainteresirano javnostjo preveriti, ali so pripravljene analize stanja v kmetijstvu, živilstvu, gozdarstvu ter z vidika širšega podeželja dovolj celovite in jasne.

Področje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, je zajeto v Specifičnem cilju 8 "Spodbujanje zaposlovanja, rasti, socialne vključenosti in lokalnega razvoja na podeželskih območjih, vključno z biogospodarstvom in trajnostnim gozdarstvom".

Gradiva so objavljeni na spletni strani PRP na TEJ POVEZAVI. 

Ministrstvo želi tudi preveriti, ali je bil identificiran ustrezen nabor izzivov in potreb, saj te že nakazujejo bodoče ukrepanje v okviru SKP po letu 2020. Na podlagi rezultatov ankete bodo pripravljena izhodišča dopolnjena in nadgrajena. Anketa je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali okvirno 15 minut.

Rok za izpolnitev ankete je do 25. novembra 2020 - podaljšan rok do 2. 12. 2020 (do 24:00).

Anketa je dostopna na: https://mkgp.1ka.si/a/125954

Vljudno vas vabimo k sodelovanju in izpolnitvi ankete!
 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem