Javni natečaj za brezplačno promocijo v okviru digitalnih kampanj 2022

Datum objave: 1. 4. 2022
Novice

Slovenska turistična organizacija je objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov. Cilj poziva je pridobiti paketne ponudbe za komuniciranje v okviru letošnjih digitalnih kampanj na domačem in na tujem trgu.

S pomočjo letošnjih digitalnih kampanj želi Slovenska turistična organizacija dvigniti prepoznavnost Slovenije kot butične, varne in zelene destinacije. S tem želijo privabiti tudi goste višjega dohodkovnega razreda, posledično pa povečati število prihodov in nočitev ter rast prihodkov v turizmu.

Načrtuje se izvedba globalne digitalne kampanje na tujih trgih, predvidoma v 23 državah (ZDA, Kanada ter 21 evropskih držav). Prav tako je predvideno nadaljevanje vseslovenske kampanje “Moja Slovenija” na domačem trgu. Kampanja pa je tako kot do sedaj namenjena spodbujanju prebivalcev Slovenije, da raziskujejo Slovenijo ter tako dopustujejo doma.

Turistične pakete za promocijo je možno oddati vse do 31. oktobra 2022.

Več informacij in pogoje za oddajo paketov najdete na povezavi na spetnem mestu slovenia.info.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem