Javni poziv poslovnim subjektom, ki opravljajo dejavnost turističnega vodenja v Sloveniji

Datum objave: 27. 5. 2021
Novice

Ob sproščanju ukrepov, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19, je Slovenska turistična organizacija objavila nov javni poziv za izvedbo storitev turističnega vodenja.

STO je na podlagi več pobud prejetih s strani turističnih vodnikov in drugih deležnikov turistične dejavnosti ter po uspešno zaključenem javnem pozivu iz leta 2020, letos pripravila finančno še večji javni poziv.

Namen javnega poziva je spodbujati turistične vodnike k oblikovanju doživetij, ki so v skladu z vizijo Slovenije (zelena, butična destinacija). S tem želijo povečati povpraševanje domačih in tujih turistov po turističnih storitvah, hkrati pa promovirati top doživetja destinacije in blagovno znamko I feel Slovenia.

STO bo turističnemu vodniku ali agenciji povrnila stroške osnovnega vodenja, zato vzpodbuja vse prijavitelje, da svoja turistična vodenja obogatijo s ponudbo iz domačega okolja.

Prijave sprejemajo od 1. junija 2021 naprej.

Več informacij o javnem pozivu najdete na poslovnih straneh STO.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem