Javni poziv: Promocija turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu

Datum objave: 11. 5. 2020
Novice

Slovenska turistična organizacija (STO) je 8. maja 2020 objavila javni poziv  za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu.

Cilj poziva je komuniciranje paketov v okviru kampanje za domači trg, ki jo STO načrtuje v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki in institucijami, z namenom spodbujanja preživljanja dopusta doma, v Sloveniji. S kampanjo želijo spodbujati okrevanje turističnega gospodarstva skozi povečanje števila prihodov in nočitev domačih gostov, ter skozi povečanje njihove potrošnje.

Ponudbe bodo objavljene na portalu www.slovenia.info in bodo vključevane na pristajalno stran kampanje za domači trg. Kampanja bo potekala do pomladi 2021.

V letu 2020 lahko ponudnik turističnih paketov odda največ 5 različnih ponudb za namen promocije na domačem trgu. Obvezno mora turistični paket vsebovati vsaj 1 nočitev v namestitvenem objektu v Sloveniji.

Podrobnosti javnega poziva najdete na povezavi tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem