Javni poziv za oddajo ponudb: Promocija turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Datum objave: 22. 6. 2020
Novice

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila javni poziv  za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva. Namen poziva je promocija slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih. STO želi s komuniciranjem paketov v okviru digitalne kampanje na bližnjih trgih 2020 dvigniti prepoznavnosti Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije zlasti pri potencialnih gostih višjega dohodkovnega razreda.

Pogoji sodelovanja:

  • V letu 2020 lahko ponudnik turističnih paketov odda največ 4 različne ponudbe za oba sezonska sklopa skupaj (poletje in jesen-zima).
  • Obvezno mora turistični paket vsebovati vsaj 1 nočitev v namestitvenem objektu v Sloveniji.
  • Vsak ponudnik, ki želi sodelovati, se mora predhodno registrirati v spletni sistem. 
  • Vsak ponudnik, ki želi sodelovati, posreduje podrobne podatke vsebine paketov in fotografije, ki jih odda preko spletnega vnosnega obrazca. 
  • Vsak ponudnik, ki želi sodelovati, mora imeti lastno spletno stran v slovenskem in vsaj še angleškem jeziku. Paketi morajo biti predstavljeni tudi na ponudnikovi spletni strani.

Paketne ponudbe bodo brezplačno objavljene na portalu www.slovenia.info in bodo vključevane na pristajalno stran kampanje. STO zagotavlja tudi brezplačne prevode v  6 tujih jezikov.

Javni poziv se bo v letu 2020 izvedel dvakrat:

  • Poletni sklop oddaje ponudb: objava poziva k oddaji ponudb je 17. 6. 2020, rok za oddajo ponudb je do vključno 30. 6. 2020.
  • Jesensko-zimski sklop oddaje ponudb:objava poziva k oddaji ponudb bo 9. 8. 2020, rok za oddajo ponudb je do vključno 30. 8. 2020.

Podrobnosti javnega poziva najdete na povezavi tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem