Javni poziv za oddajo turističnih paketov za brezplačno promocijo na slovenskem in tujih trgih

Datum objave: 12. 3. 2021
Novice

Slovenska turistična organizacija je objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov na slovenskem in tujih trgih za leto 2021, s katerim želi preko obogatene vsebine portala slovenia.info povečati promocijo in prodajo turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

V letu 2021 lahko ponudnik odda največ 5 različnih ponudb turističnih paketov za slovenski trg in 5 ponudb turističnih paketov za tuje trge. Pri čemer so paketi lahko enaki tako za tuje kot domače trge.

Pogoji sodelovanja:

  • Turistični paket mora vsebovati vsaj 1 nočitev v namestitvenem objektu v Sloveniji, zaželjeno več.
  • Zagotoviti je potrebno 2 fotografiji ustrezne kakovosti in lektorirano slovensko besedilo.
  • Ponudnik, ki želi sodelovati, se mora predhodno registrirati in ustvariti STO poslovni profil
  • Vsak ponudnik, ki želi sodelovati, posreduje podrobne podatke vsebine paketov in fotografije, ki jih odda preko spletnega vnosnega obrazca.
  • Ponudnik paketov mora imeli lastno spletno stran v slovenskem in vsaj še angleškem jeziku. Paketi morajo biti predstavljeni tudi na ponudnikovi spletni strani. 

Paketne ponudbe bodo brezplačno objavljene na portalu slovenia.info in bodo vključevane na pristajalno stran kampanje. STO zagotavlja tudi brezplačne prevode v  6 tujih jezikov.

Ponudbe lahko oddate do vključno 31. oktobra 2021.

Vse podrobne informacije z navodili registracije in pogojih oddaje najdete v pozivu.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem