Jesenski poslovni dogodki 2023 v turizmu

Datum objave: 4. 9. 2023
Novice

Slovenska turistična organizacija je na poslovnih straneh sloevnia.info objavila prijavnice za jesenske dogodke v letu 2023. Trenutno so že objavljene nekatere delavnice, sejmi ter poslovna srečanja, ki dobo potekala do konca leta. Tako lahko že najdete prijavnice in informacije za ene izmed najpomembnejših turističnih sejmov in dogodkov, kot so:

  • Akademija digitalnega marketinga 2023
  • Workshop Budimpešta 
  • Management akademija 2023 in drugi.

Sejemski nastopi omogočajo predstavitev izdelkov in storitev ter pregled trendov, so pa hkrati odlična priložnost za pridobivanje novih strank in preverjanje konkurence. Je pa pri tem pomembna tudi pravočasna in premišljena organizacija sejemskega nastopa.

STO hkrati tudi opozarja na Dneve slovenskega turizma, ki bodo letos med 13. in 15. novembrom potekali v Novi Gorici, v ospredju pa bodo teme povezane z vzponom umetne inteligence.

Več informacij najdete na spletnem mestu STO.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem