K Muri po novo energijo

Datum objave: 6. 3. 2020
Novice

Z odprtjem doživljajske točke ob Muri pri Krogu je Mestna občina Murska Sobota omogočila družinam in posameznikom lažje odkrivanje, doživljanje in spoznavanje narave ob Muri, za obiskovalce pa je to tudi priložnost, da si v neposredni bližini Murske Sobote napolnijo baterije in se sprostijo od vsakodnevnega stresa v naravnem okolju. 

Doživljajska točka, ki je nastala v okviru projekta GO IN NATURE, vključuje učno pot, ki poteka od novega parkirišča pri kroški gramoznici ob nogometnem igrišču, mimo paviljona učilnice na prostem na drugem koncu gramoznice in skozi naravno in kulturno krajino ob reki Muri vse do broda ob Muri, kjer je vzpostavljeno otrožko doživljajsko igrišče ter prostor za piknike za družine. Ob učni poti so interaktivne table za spoznavanje naravnega okolja ob reki Muri.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem