Kako uporabljati generativno umetno inteligenco pri vsakdanjem delu?

Datum objave: 18. 9. 2023
Novice

SRIP turizem v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani pripravlja delavnico z naslovom »Kako uporabljati generativno umetno inteligenco pri vsakdanjem delu?«.

Delavnica bo potekala 7. novembra 2023 med 9:00 in 12:15 in sicer na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Umetna inteligenca je namreč zavzela prve strani poslovnih in splošnih medijev, saj ta ne spreminja le digitalnega sveta, ampak krepi tudi našo ustvarjalno moč v poslovnem svetu.

Mnoga orodja, kot so ChatGPT, Bard, Midjourney in druge nam namreč omogočajo, da v nekaj sekundah generiramo grafične vizualizacije, spletne vsebine ali poglobljene analize ter tako ustvarimo vsebino, ki bo navdušila našo ciljno skupino. Res pa je, da se rast in raba teh orodij tudi malo umirjata, zato je pomembno, da se sedaj naučimo, kako si v poslovanju pomagati z generativno umetno inteligenco (GAI) ter si z njo olajšamo delo tako, da le ta včasih sploh ne bo potrebna.

Zavedati pa se moramo, da umetna inteligenca ni grožnja, temveč orodje, ki naj nam pomaga reševati probleme in izzive, da bomo še bolj učinkoviti. Prav tako pa generativna umetna inteligenca ne bo zamenjala ljudi, ampak jih bodo zamenjali posamezniki, ki jo bodo znali uporabljati.

Več informacij in prijave na delavnico pa najdete na povezavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem