Kakšno hrano pa si zasluži tvoj štirinožni prijatelj?

Datum objave: 2. 3. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Sem velik ljubitelj živali in psi predstavljajo velik del mojega življenja.

Z partnerico Nino vzrejava japonsko pasmo Shiba in ob enem tudi živiva z čudovitim predstavnikom redke japonske pasme Shikoku, katero nameravava vzrejati v prihodnosti.
Najin cilj je ti dve japonski pasmi ohranjati in zaščititi.

Zdravje in dobro počutje najinih psov nama je na prvem mestu. Najini psi so hranjeni izključno samo z hrano najvišje kakovosti. 

Zavedam se, koliko ljubezni in veselja nam lahko dajo živali, zato želim hišnim ljubljenčkom ponuditi samo najboljše, kar si lahko zaslužijo.

V prihodnosti jim želim ponuditi zelo kakovostno naravno hladno stiskano hrano, katera bo poskrbela za zdravje, dobro počutje in pravilen razvoj štirinožnih prijateljev. 

Poskrbljeno bo za njihov imunski sistem ter dobro kondicijo kože in dlake. Hladno stiskana hrana se v želodcu živali hitro razgradi in se ne napihne, zato je zelo lahko prebavljiva ter ne otežuje prebave živali. S pestrimi okusi in kakovostnimi sestavinami pa bo hrana privabila tudi izbirčne štirinožne prijatelje.

Program PONI mi daje vse, kar bom potreboval na nadaljnji samostojni podjetniški poti. 

Pridobil sem ogromno novega znanja in veščin ter pridobil dodaten zagon in motivacijo za ustvarjanje v prihodnosti. Prav tako pa sem spoznal tudi druge motivirane  in podjetno naravnane ljudi s katerimi smo postali dobri prijatelji.

Martin Špilak, udeleženec programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem