Kampanja Moja Slovenija vabi k raziskovanju Slovenije v pomladnem času

Datum objave: 29. 5. 2023
Novice

Vzemi si čas. Moja Slovenija je pristajalna spletna stran, ki jo Slovenska turistična organizacija že četrto leto pripravlja v sodelovanju z različnimi turističnimi deležniki.

Na spletni strani tako lahko poiščete ideje za raziskovanje Slovenije, saj je predstavljenih skoraj 100 paketov različnih turističnih ponudnikov. Predstavljena so aktivna doživetja, mestni oddihi, sproščujoče počitnice v termah, kultura ali pa gastronomska razvajanja z lokalnimi okusi. Na voljo pa je tudi brezplačni načrtovalnik poti.

Vabljeni ste, da vaše turistične pakete oddate tudi vi. Časa imate do 31. oktobra 2023.

Omenjeni kampanji pa se je že tretje leto zapored pridružil še Planet TV, ki destinacije predstavlja v zanimivih prispevkih. Oddaja, v kateri je novinarka Eva Cimbola odkrivala znane in malo manj znane kotičke, ter se prepričala o naši široki turistični ponudbi, bo na sporedu 1. junija 2023 ob 18:45.

Več informacij najdete TUKAJ

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem