Kick-off sestanek projekta KUL

Datum objave: 9. 11. 2023
Novice

7. novembra 2023 je v mestu Bjelovar na Hrvaškem potekala novinarska konferenca ob začetku izvajanja projekta KUL - Center za razvoj ustvarjalnih industrij. Gre za inovativen projekt, ki se izvaja v okviru programa Kreativna Evropa in združuje tri partnerske organizacije: Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar iz Hrvaške, Inženjeri zaštite životne sredine - Environment Engineering Group iz Srbije ter našo organizacijo.

Na konferenci smo podrobno predstavili naš projekt, vključno z njegovimi cilji, dejavnostmi in načrtovanimi rezultati. Prepričani smo, da bomo s tem projektom prispevali k obogatitvi kulturne krajine ter spodbujanju inovativnosti in kreativnosti v naši regiji.

Po konferenci smo se vsi skupaj odpravili proti Murski Soboti, kjer je potekal prvi sestanek projektnih partnerjev. Na tem srečanju smo natančno opredelili prve konkretne projektne aktivnosti. Z navdušenjem pričakujemo delo, ki nas čaka, in smo polni optimizma glede prvih rezultatov, ki jih bomo dosegli v okviru našega projekta KUL.

Ustvarjena je tudi Facebook stran namenjena projektu, zato vas vabimo, da spremljanje potek projekta na socialnem omrežju.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem