Koliko je vredna dobra ideja? Nič!

Datum objave: 4. 10. 2020
Novice

V pisarnah se nam je pridružilo 12 novih zaposlenih, ki se zavedajo, da ideja brez realizacije ni vredna nič. Četudi so zaposleni na Razvojnem centru Murska Sobota, njihov delovnik izgleda precej drugače od našega.

V četrtek, 2. 10. smo z največjim veseljem pozdravili naše nove sodelavce, ki nam bodo v pisarnah delali družbo naslednje štiri mesece. Vseh 12 se je namreč priključilo programu PONI – Podjetno Nad Izzive. V okviru programa jih želimo usposobiti za uspešen zagon podjetja. V času, ko bodo zaposleni pri nas, bodo deležni predavanj, delavnic, usposabljanj in seveda mentorstva, ki jim bodo v veliko pomoč pri uresničitvi njihovih lastnih podjetniških idej. Oborožili jih bomo z vsemi potrebnimi znanji in nudili podporo na vsakem koraku. V štirih mesecih bodo postali dovolj pogumni, da se bodo pripravljeni spopasti z vsemi tveganji, ki jih podjetništvo nosi.

Se tudi ti poigravaš z mislijo, da bi svoj hobi spremenil-a v posel? Te je strah tega koraka? Potem je program PONI prava izbira tudi zate. Naslednja skupina se nam bo pridružila že februarja. Še vedno nisi prepričan-a? Pokliči nas, piši nam na Facebooku, obišči nas,…. Z veseljem ti povemo, zakaj je PONI prava izbira.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem