Konferenca o razvoju turizma – Turizem 4.0

Datum objave: 22. 6. 2021
Novice

Na področju razvoja turizma, se je 17. junija odvil največji dogodek v letošnjem letu -  konferenca Turizem 4.0. Predstavniki ključnih ministrstev in mnoge druge institucije iz Slovenije in tujine, so na njej opredelile deset ključnih razvojnih usmeritev na področju turizma v Sloveniji.

Prva opredeljena točka tako izpostavlja sodelovanje, saj kot so poudarili na konferenci, nam niti najbolj napredne tehnologije ne bodo pomagale, če ne bomo razvili kulture povezovanje. Govorniki so tudi izpostavili, da je z razvojnimi aktivnostmi potrebno pričeti takoj, saj je le od tega odvisno ali bomo prvi, ali pa bomo v vlogi sledilcev. Na tak način, bomo tudi lažje določali kakovostno vsebino, ki bo sledila skupni viziji in vrednotam pri razvoju trajnostnega turizma.

Vse opredeljen točke in podrobnejše opise najdete na slovenia.info. Vabljeni tudi k ogledu celotnega posnetka spletne konference. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem