Konzorcijski sestanek projekta TERA

Datum objave: 12. 1. 2024
Novice

V Mariboru je dne, 12. 1. 2024 potekal konzorcijski sestanka projekta TERA. Partnerji smo se sestali, da bi dorekli vse podrobnosti prihajajoče zaključne konference, na kateri bomo predstavili vse aktivnosti in rezultate! Zaključni posvet se bo odvil v Ljubljani, sledila bo novinarska konferenca. Na konferenci se nam bodo pridružili zanimivi gosti, ki bodo skupaj s predstavniki projektnih partnerjev pokomentirali izsledke projekta, predstavljene jim bodo tudi pripravljenje smernice za odločevalce.


Partnerji projekta TERA so: Razvojni center Murska Sobota, Rra Posavje, IPES - Inštitut za proučevanje enakosti spolov, Zveza slovenske podeželske mladine, Center za razvoj trajnostne družbe in Høgskolen i Innlandet (Eastern Norway Research Institute).


Projekt TERA sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 499.750,00 EUR. Namen projekta je opolnomočenje moških in žensk na podeželju za učinkovito spopadanje z izzivi usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem