Korak bliže razvojni viziji Pomurja

Datum objave: 4. 3. 2019
Novice

Vsaka zgodba o uspehu se začne z jasno in enotno vizijo. Pomurski razvojniki smo zato zapriseženi iskanju tiste, ki bo v našo regijo vnesla svež in drzen pogled na prihodnost.

Oktobra smo pričeli z razvojnimi delavnicami, ki jim pravimo tudi Premišljevalnice. Na njih želimo iz strokovnjakov, vizionarjev in drugih entuziastov izvabiti čim več tehtnega premisleka in vznemirljivih idej za razvoj naše regije, ki jih bomo povezali v strategijo razvoja regije.

Proces smo začeli z razvojno konferenco, ki smo ji doslej širom Pomurja dodali že trinajst Premišljevalnic, na katerih se je zbralo več kot 400 zanosa polnih Pomurcev. Obrisi strategije razvoja regije se že kažejo – jasno je, da si želimo čim manj za okolje obremenjujočih industrij in slabo plačanih delovnih mest ter čim več zdrave hrane, čiste vode, vedoželjnih obiskovalcev in priložnosti za razvoj lastne ustvarjalnosti, potencialov in podjetniškega zanosa.

Vabljeni k soustvarjanju vizije razvoja Pomurja! Svoje ideje, predloge in pobude delite na naslednjih dogodkih ali jih posredujte na tadej dot-no-spam pirc at-no-spam rcms dot-no-spam si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem