Kremni med - sladek namaz z noto domačnosti

Datum objave: 9. 12. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Sem Aleš Šrok iz Moravskih Toplic. V družini se s turizmom kot ponudniki nastanitev z zajtrkom ukvarjamo že več kot 25 let. V zadnjih letih pa smo se odločili našo ponudbo še nadgraditi.

Ker verjamemo v domače in lokalno, hkrati pa nam čebelarstvo in slaščičarstvo nista neznanka, smo se odločili na tržišče ponuditi kombinacijo čokoladno medenih izdelkov, nadgrajenih z noto lokalnih okusov. Tako so kot rezultat pred dobrimi tremi leti nastale unikatne čokoladne tablice Hiše Tara z ročno izdelano, atraktivno embalažo.   

Čedalje večje povpraševanje po širši paleti okusov na področju medenih izdelkov pa me je pripeljalo do ideje, da združimo dva najljubša okusa – med in čokolado v nov, dodaten izdelek. Združitev omenjenih sestavin je vodila do nastanka še na tržišču razmeroma nepoznanega izdelka - kremnega medu z dodatkom različnih vrst čokoladnih okusov.

Ta mazljiv, sladek namaz s pristno noto domačnosti je nastal z veliko pomočjo naših čebelic kot odgovor oziroma alternativa čedalje večji množični proizvodnji manj zdravih, okolju neprijaznih čokoladnih in drugih sladkih namazov. Vabljeni v našo družinsko trgovinico, da ga spoznate in okusite! 

Aleš Šrok, udeleženec programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem