Macrameliptica - Ko se stari svet sreča s sodobnim izražanjem

Datum objave: 9. 12. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Kot oseba, ki se pogosto vrača v preteklost in v sedanjosti črpa inspiracijo iz nje, se je moja poslovna pot prepletla do izdelovanja macramejev.

Veščino, ki se je izgubila v sodobnem svetu, sem vzel za svojo in jo preoblikoval na alternativen, nekonvencionalen način. Tako je čez čas nastala Macrameliptica.

V projekt PONI Pomurje sem se prijavil z željo po pridobitvi podjetniškega in marketinškega znanja, da bi lahko ta hobi razvil v nekaj večjega, in na trg prinesel izdelke, ki jih še nismo videli. Ob tem pa bi rad spodbudil predvsem mlade, da pobrskajo po zgodovini, in običaje naših prednikov preoblikujejo z osebnim izražanjem in tehnikami sodobnega sveta.

V moji ponudbi boste lahko našli macrameje različnih velikosti, v različnih kombinacijah barv, pleteni iz standardnih materialov kot so volna, juta, konoplja, kot tudi iz bolj nenavadnih, npr. jeklenih verig.

Jernej Horvat, udeleženec programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem