Mednarodna konferenca in delavnica za trajnostni razvoj Evropske Amazonke

Datum objave: 1. 10. 2021
Novice

Prvo petdržavno biosferno območje na svetu, ki vključuje območja rek Mure, Drave in Donave, je postalo resničnost s svečano potrditvijo UNESCO.

Vljudno vas vabimo na mednarodno konferenco in mreženjski dogodek, organiziran v partnerstvu projekta Greenreg s projektoma Amazon of Europe Bike Trail in projekta Amazing AoE, ki bo v sredo, 6. oktobra 2021, v Moravskih Toplicah.

Veseli nas, da bomo lahko na dogodku pozdravili ključne organizacije, ki sodelujejo pri načrtovanju, podpori in izvajanju razvojnih projektov, katerih namen je zagotoviti trajnostnejšo prihodnost območij in regij ob t.i. Evropski Amazonki - rekah Muri, Dravi in Donavi, ki pokriva obmejna območja Avstrije, Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Srbije. Skupaj imamo priložnost izmenjati ideje, se pogovoriti o prihodnjih projektih in poiskati najboljše konzorcije za izvajanje projektnih idej.

Več o konferenci in programu dogodka je v vabilu v priponki.

Prizorišče dogodka: Terme 3000, Hotel Livada Prestige, Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice, Slovenija

Dogodek bo organiziran v hibridni obliki in bo na voljo tudi prek spleta.

Prijavite se na tej povezavi: https://my.forms.app/form/61431ed99b68114c9eed124c

Povezava za spletno spremljanje dogodka: https://us02web.zoom.us/j/86990197915?pwd=NDV0Z0JTQWZXTHdCaW9vYXVPWU53dz09

Dogodek bo odlična priložnost za predstavitev vaše projektne ideje ter mreženje s potencialnimi partnerji za novo finančno perspektivo.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem