Mednarodni natečaj za nagrado Jakob 2022

Datum objave: 4. 1. 2022
Novice

»Inovativna kolesarska doživetja« so tema letošnjega mednarodnega razpisa za nagrado Jakob, ki bo na otvoritvi sejma Alpe-Adria, s strani Gospodarskega razstavišča, 23. marca 2022, podeljena že enajstič.

Ste ponudnik, katerega projekti izpolnjujejo merila, kot so organiziranje kolesarskih prireditev, ki so drugačna in inovativna v marsičem? Morda nudite nastanitve za kolesarje, ki se razlikujejo od drugih in so nekaj posebnega, edinstvenega? Mogoče pa vaši programi s področja kolesarjenja ponujajo nekaj čisto novega, svežega, še nevidenega.

Vabljeni k oddaji prijave za sodelovanje v mednarodnem natečaju Jakob, ki je v tem letu naslovljen na projekte, ki kot outdoor panogo aktivnega, zelenega turizma ponujajo kolesarstvo in s tem priložnost za razvoj turizma regije Alpe Jadran. Komisija bo izmed vseh prijav izbrala pet najboljših že uresničenih projektov, najboljši pa bo prejel nagrado Jakob za leto 2022  ter s tem tudi naziv ambasador inovativnih kolesarskih doživetij.

Na razpisu lahko sodelujejo tudi pravni subjekti, ki na sejmu Alpe-Adrija niso razstavljalci.

Prijavo je možno oddati do 10. februarja 2022.

Več informacij o natečaju in prijavnico najdete na spletnem mestu sejma.

VIR: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem