NAJAVA RAZPISA: Javni razpis za dodelitev pomoči za razvoj podjetništva in malega gospodarstva v Mestni občini Murska Sobota v letu 2023

Datum objave: 13. 6. 2023
Novice

Obveščamo vas, da bo dne 16. 6. 2023 v Uradnem listu RS objavljen Javni razpis za dodelitev pomoči za razvoj podjetništva in malega gospodarstva v Mestni občini Murska Sobota v letu 2023.
Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za uresničevanje ciljev občine na področju razvoja gospodarstva, ki se dodeljujejo po pravilih o dodeljevanju pomoči de minimis za naslednje ukrepe:

  • Ukrep 1: sofinanciranje materialnih in nematerialnih investicij,
  • Ukrep 2: sofinanciranje najemnin poslovnih prostorov,
  • Ukrep 3: sofinanciranje samozaposlovanja in odpiranja novih delovnih mest.

Javni razpis in razpisna dokumentacija se bosta od dne 16. 6. 2023 nahajala na spletni strani, www.murska-sobota.si, na naslovni strani pod IZPOSTAVLJENO, rubrika: Javni razpis Podjetništvo in malo gospodarstvo 2023.

Za sodelovanje na javnem razpisu prijavitelj odda spletno vlogo na spletni strani, www.murska-sobota.si, rubrika: Javni razpis Podjetništvo in malo gospodarstvo 2023.
Vloga mora biti oddana med 19. 6. 2023, od 8. ure naprej, in 3. 7. 2023, do 12.00 ure.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem