Ne spreglejte davčnih olajšav za pomurska podjetja

Datum objave: 8. 3. 2019
8. 3. 2019
Novice

Ste v lanskem letu zaposlovali ali izvedli investicijo? Imate sedež podjetja v Pomurju in v regiji tudi opravljate svojo gospodarsko dejavnost? Ste davčni zavezanec (ne t.i. normiranec) in predlagate obračun davka DDPO (pravne osebe) in DOH DEJ (fizične osebe, ki opravljajo dejavnost) na Finančno upravo RS do konca meseca marca za preteklo leto?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, ste na pravi poti, da izkoristite možnost uveljavljanja davčne olajšave za zaposlovanje ali davčne olajšave za investiranje za preteklo leto 2018 in na ta način zmanjšate davčno osnovo podjetja, plačate manj davka oziroma pridobite davčno korist za podjetje.

Gre za posebni davčni olajšavi v okviru izvajanja Zakona o razvojni podpori pomurski regiji, ki je v veljavi do konca leta 2019.

Pravi trenutek za podrobnejše informacije je sedaj, zato nas kontaktirajte na sabina dot-no-spam potocnik at-no-spam rcms dot-no-spam si ali jih preverite sami na naši spletni strani.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem