Nika vidi poslovno priložnost v frizerskih vodah

Datum objave: 30. 4. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Sem Nika Peternelj, udeleženka programa PONI in želim v Lutvercih, od koder prihajam, odpreti svoj frizerski salon. Svoje delo opravljam s srcem. Opažam, da si nekateri z nižjimi pokojninami frizerskih storitev ne morejo privoščiti, zato bi jim rada ponudila storitve po dostopni ceni. Obenem pa želim, da so moje storitve kakovostne, zato uporabljam kakovostne produkte, med drugim nudim tudi barvanje z naravnimi barvami za lase. Izkušnje z delom v frizerskem salonu že imam, redno pa se udeležujem tudi frizerskih seminarjev in izobraževanj, saj sem mnenja, da je znanje vedno potrebno nadgrajevati.

V program PONI sem se vključila, ker se zavedam, da so za vodenje podjetja zelo pomembna tudi podjetniška znanja. Želim se naučiti komunicirati, oglaševati storitve in razumeti osnove računovodstva. Vesela sem ,da sem udeleženka 2. skupine PONI, saj je v službi zelo prijetno in smo res super ekipa. Med sabo si pomagamo in se nenehno spodbujamo.

Otvoritev frizerskega salona Nika bo v soboto 22. maja. Mene in moje delo pa lahko spremljate na moji Facebook strani. 

Nika Peternelj, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem