Niz izobraževanj: Gost v središču pozornosti

Datum objave: 27. 8. 2021
7. 9. 2021 - 23. 9. 2021
Izobraževanje

V okviru projekta DigiKul – Razvoj turistične ponudbe v Pomurju: Digitalno inoviranje kulturne dediščine ter dvig kompetenc vodilne turistične destinacije Moravske Toplice, Lendava, Radenci, Murska Sobota, se bo odvil niz izobraževanj na temo Gost v središču pozornosti.

Izobraževanje bo potekalo v desetih, strokovno obarvanih srečanjih in bo razdeljeno na naslednje vsebinske sklope:

  • Moj odnos do gosta
  • Storitve skozi gostove oči
  • Tipi gostov
  • Pospeševanje prodaje v turizmu
  • Povezovanje v destinaciji in krepitev kulture sodelovanja in pomoči.

Gostujoči strokovnjaki se bodo dotaknili nove realnosti in želja gostov v turizmu, obdelali bodo različne persone in pravilno vrsto komunikacije za posamezen tip gosta. Velika pozornost bo namenjena iskanju motivacije na delovnem mestu ter učinkovitemu upravljanju s časom za lažjo organizacijo dela. Predstavljeni bodo tudi novi trendi ter reševanje pritožb v gostinstvu in hotelirstvu.

Vsa srečanja, razen zadnjih dveh, ki se bosta odvili v hotelu Ajda, bodo zaradi lažje organizacije in prilagoditve trenutnim epidemiološkim razmeram, potekala preko spletne aplikacij ZOOM.

Na izobraževanje se lahko prijavite najkasneje do 6. 9. 2021 do 12:00 ure 

Prvo srečanje in izobraževanje bo v torek, 7. 9. 2021 ob 9:00 uri.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem