Podjetja povezujemo z raziskovalci

Datum objave: 6. 12. 2018
Novice

Ključnega pomena za razvoj pomurskega gospodarstva je povezovanje podjetij z raziskovalci, ki imajo znanja o najnaprednejših tehnologijah in rešitvah. Uporaba najnovejših znanj v podjetniškem okolju lahko namreč omogoči preboj naših, pomurskih izdelkov in storitev na globalno raven.

Da bi prispevali k povezovanju podjetij z raziskovalci, nabiramo izkušnje in sodelujemo z nam najbližjo Univerzo v Mariboru, ki nas tokrat vabi na Letališče Edvarda Rusjana Maribor. Napovedujejo, da se bomo z raziskovalci Univerze v Mariboru, gospodarstveniki in oblikovalci politik na EU, nacionalnem in lokalnem nivoju vkrcali na let v prihodnost, na katerem bomo imeli priložnost snuti in izmenjevati ideje ter oblikovati vizijo prijateljevanja med raziskovalnim in podjetniškim sektorjem. Program dogodka najdete na spodnji povezavi.

Pridobljena znanja, izkušnje in vezi hočemo deliti tudi z vami. Če želite svoje poslovne ideje nadgraditi v skladu z najsodobnejšimi raziskovalnimi dognanji, pišite na tadej dot-no-spam pirc at-no-spam rcms dot-no-spam si. Povezali vas bomo s prihodnostjo!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem