Odobren novi Erasmus+ projekt

Datum objave: 12. 11. 2021
Novice

Razvojni center Murska Sobota bo leto 2022 pričel z novim Erasmus+ projektom pod naslovom H20 – HELP TO OPPORTUNITIES. Ljudska univerza Lendava je namreč kot vodilni partner projekta prejela pozitivno odločbo o potrditvi projekta, ki je bil izbran na razpisu KA2 - Izobraževanje odraslih in se bo nanašal na razvoj romske skupnosti na področju zdravja.  

Gre za enega izmed največjih projektov, ki jih je potrdila agencija v zadnjem obdobju, saj bo v projektu skupaj sodelovalo 9 partnerjev iz Slovenije, Madžarske, Srbije, Grčije, Irske, Španije in Portugalske. Potrjeni pa so bili zgolj trije projekti izmed 30 prijavljenih. 

Sicer pa je to že drugi mednarodni Erasmus+ projekt, ki ga je naša institucija dobila potrjenega v zadnjih 3 mesecih. Gre za utečeno partnerstvo med RCMS, Ljudsko univerzo Lendava, Zvezo Preporod in POU Čakovec.

Podpis pogodbe sledi v mesecu decembru.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem