Odprt je razpis za 2. skupino PONI Pomurje

Datum objave: 16. 6. 2024
Novice
PONI podjetno nad izzive


Projekt Podjetno nad izzive (PONI Pomurje 2024) je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To se doseže skozi celostni 4 mesečni program, ki vključuje podjetniška usposabljanja, mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihove poslovne ideje.

Projekt bo potekal med leti 2024 – 2028, vanj bo vključenih 106 udeležencev v Pomurski regiji.

Pričetek druge skupine (10-11 udeležencev) je predviden 15. julija 2024
Prijaviš se lahko do 5. julija 2024


Vključijo se lahko osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v Pomurski regiji, ter da so na dan pričetka vključitve osebe z nami zmožne podpisati pogodbo o zaposlitvi. Udeleženci so namreč za čas projekta redno zaposleni na Razvojnem centru Murska Sobota.

KAJ PONUJA PONI Pomurje?

  • 4 - mesečno redno zaposlitev.
  • Mentorstvo in pomoč pri razvoju poslovne ideje ter izdelavi poslovnega načrta.
  • Pomoč pri uresničitvi poslovne ideje.
  • Podjetniška usposabljanja.
  • Delo s somišljeniki in mreženje s podjetniki.

Preberi razpis, se prijavi in postani del druge skupine PONI Pomurje.

Celoviti projekt se izvaja v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 v Sloveniji, in ga lahko umestimo pod Prednostno nalogo 1: Inovacijska družba znanja, Specifični cilj RSO1.3. Krepitev trajnostne rasti in konkurenčnosti MSP ter ustvarjanje delovnih mest v MSP, med drugim s produktivnimi naložbami (ESRR).

Projekt je financiran s strani Evropske unije in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in s strani Republike Slovenije.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem